Tapeter – check!

Nu är tapeterna till köket äntligen beställda! Före jul beställde vi fem olika tapetprover som vi har haft uppsatta på kylskåpet i köket och gått och sneglat på för att försöka bestämma oss. Och till slut så vart det Lim o handtrycks Mölletorp kvist som valet föll på – den tapet som vi inte alls trodde på från början. Så kan det gå! Tur hade vi också då det visade det sig att Tapetorama just nu har 15% rabatt på tapeter från Lim o handtryck så då vart det ju inte fullt så dyrt heller.

limohandtryck mölletorp

Tapet Mölletorp från Lim o handtryck.

I samma veva upptäckte vi att Gysinge kommer med en ny tapetkollektion bestående av fyra mönster snart. Detta tycks innebära att deras två gamla mönster Färnebo och Gysinge försvinner ur sortimentet. Eftersom Duro redan slutat med dessa tryck har väl misstankarna funnits om att Gysinge också skulle sluta men vi hade hoppats på motsatsen eftersom vi tänkt oss ha Färnebo i hallen uppe. Så när vi upptäckte att kollektionen snart ändras gick vi snabbt som attan in på Gysinges webbshop för att beställa tapeter även till hallen men vi var redan för sent ute. Tråkigt men sant. Nu får vi bara hoppas på att det kommer något fint mönster som kan ersätta Färnebo i vår hall.

Tapet Färnebo från Gysinge Byggnadsvårdscentrum.

Tapet Färnebo från Gysinge Byggnadsvårdscentrum.

Annons

Lämna en kommentar

Under Hallen uppe, Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s