Plåt

P1000498

Nämen, vad är det som har hänt? Jo, när plåtslagaren besökte oss här om veckan tyckte han att vår skorsten verkligen var i dåligt skick (vilket den också var) och föreslog en plåtinklädnad. Det är väl inte den typ av skorsten vi vill ha egentligen, drömmen vore en smäcker skorsten i tegel som ursprungligen men det är ju inte godkänt idag, inte om vi ska ha tre rökgångar i den som nu. Men plåtinklädnaden gjorde faktiskt att den enorma skorstenen blev lite mindre iögonfallande och det var ju i alla fall positivt.

P1000499

Annons

2 kommentarer

Under Taket

2 svar till “Plåt

  1. Asta

    Vi gjorde så med vår skorsten också. Det borde väl egentligen varit som så att vi skulle murat om skorstenen, men ibland måste man göra det som är mest praktiskt också. Sedan tycker jag faktiskt att det är ganska snyggt med plåt också.

  2. Vår skorsten borde egentligen ha murats om också. Det har lossnat mycket stenar i vinter. Men det här blev en både ekonomisk, snabb och relativt snygg lösning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s