Varde ljus!

Motgångarna fortsätter att motarbeta oss – ibland är det så att man kan undra om det inte är meningen att vi ska renovera… Sen vi började med köket för åtta månader sen har vi varit sjuka nästan konstant – bara under semestern var vi sjuka tre gånger. Och nu är det dags igen. Barnen har haft hög feber i 2-3 dygn plus ögoninflammation med trötta och sluta föräldrar som följd. Men elektrikern har i alla fall varit här och ordnat med elen i köket så vi har kunnat sätta in elljusstakarna nu när advent är kommen. Detta innebär att vi har kommit fram till ett slutligt var av uttag och strömbrytare. Det slutade med att vi valde från tre olika serier. Uttagen blev dessa från Renova:

Uttag från Renova.

Uttag från Renova.

Vi gillade båda den runda formen, även om vi tycker att snyggast hade varit med bara ett uttag. Eftersom vi inte gillar Renovas strömbrytare särskilt (tycker de har för stora knappar) så valde vi istället dessa från Byggfabriken:

Strömbrytare från Byggfabriken.

Strömbrytare från Byggfabriken.

Just nu ser det inte så snyggt ut eftersom det bara är gjort provisoriskt – det ska ju upp pärlspont även bakom strömbrytarna. I fönsterkarmarna har vi infällda uttag till fönsterlampor eftersom de inte rymdes ovanför fönstren. Där har vi bara använt helt ”vanliga” uttag, eftersom ingen ändå kommer se dem bakom gardinerna.

Uttag till fönsterlampor.

Uttag till fönsterlampor.

Så litegrann händer det i alla fall…

Annons

3 kommentarer

Under Köket

3 svar till “Varde ljus!

  1. Men visst finns Renova med bara ett uttag? Eller det var inte så du menade?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s