Varde golv!

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag så ni kanske undrar hur det går för oss? Det sjutton dagar långa jullovet som vi skulle ägna helhjärtat åt köksrenovering gick istället åt till sängliggande – familjen hann bli sjuk i två sjukdomar under lovet så det blev inte mycket gjort… Men förra helgen tog herrn tag i saken och tillsammans med sin far lade han golv en hel dag. Nu fattas bara de två sista plankorna så är det faktiskt klart! Det är knappt så man kan tro det efter alla dessa förseningar och försvåringar. Så här ser det ut just nu, inte så vackert kanske men i våra ögon dock en ljuvlig syn.

P1030658

Vårt kök just nu.

För att påminna oss och er andra vad vi gått ifrån så kommer här även en före-bild.

Samma köksvy före renovering.

Samma köksvy före renovering.

Det här betyder att underarbetet nu snart är klart – fönstren är bytta, elementen är bytta, vatten och avlopp har dragits om och golvet är (nästan) på plats. Så skönt det ska bli att börja bygga inredningen härnäst och verkligen se det blivande köket växa fram!

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s