Tur i oturen

Under jullovet upptäckte vi att Decor Maisons kollektion Modern classics har försvunnit ur deras sortiment. Typiskt nog så var det två tapeter ur den kollektionen som vi hade tänkt oss. Det är minst tredje gången detta händer oss – att en tapet vi valt ut försvinner. Först var det köket, sen var det hallen uppe, och nu vardagsrummet och barnkammaren. Men tack vare lite nätsurfande så lyckades vi till slut hitta en försäljare som hade kvar rullar av den tapet vi tänkt oss till vardagsrummet så snabbt som attans beställde vi den från dem. Men till barnkammaren får vi tänka om – igen…

Tapet till vardagsrummet från Decor Maison.

Tapet till vardagsrummet från Decor Maison.

Annons

Lämna en kommentar

Under Vardagsrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s