Smygtitt

Vi hade inte tänkt visa något från köket ännu på ett tag eftersom vi ville komma lite längre, men nu kan vi inte låta bli så här kommer en smygtitt i alla fall! Tre av sju skåpstommar är nu klara och igår kom vitvarorna så då provade vi ställa allt på plats tillfälligt för att få en känsla av hur det kommer att se ut – och det kommer att bli så bra! I något senare inlägg ska ni få veta mer i detalj hur vi bygger men nånting sånt här börjar det i alla fall att se ut.

Kök på gång!

Kök på gång!

Det känns som att det för varje renoveringsdag som går dyker upp någon ny fråga i det läge vi är nu. Ska man måla inne i stommarna? Ska man ha förkromade beslag eller mässing? Vilken dimension ska det vara på röret till fläkten? Och så vidare i det oändliga… Men det är ju faktiskt ett kärt bekymmer för det betyder att vi verkligen är på gång nu!

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s