Dörrar

Samtidigt som vi fortsätter renoveringen av köket försöker vi samla på oss byggmaterial till resten av huset också. Idag har vi varit till exempel varit och inhandlat tre spegeldörrar till övervåningen på Pite Byggnadsvård. Vi är så glada att vi har hittat de här dörrarna, det är tre likadana med originaldekorationsmålning kvar på alla. Speglarna är utanpåliggande på ena sidan vilket tyder på att de är ca 200 år gamla så de passar väldigt bra i ålder med vårt hus. Det dröjer nog ett tag innan vi kommer till att sätta in dem i huset men det kommer att bli så fint! Dörren på bilden kommer att hamna i det rum vi kallar gamköket, det enda rum i huset som har kvar sitt gamla tak och golv samt en järnspis. Rummet användes förr som undantag till den äldre generationen på gården.

Ådringsmålad spegeldörr.

Ådringsmålad spegeldörr.

Annons

Lämna en kommentar

Under Badrummet, Barnkammaren, Gamköket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s