Många bäckar små

I helgen har första bänkskivan kommit på plats i köket efter många om och men. Vi beställde skivorna under påsklovet och fick veta att det skulle ta tre veckor innan de kom. När de fortfarande inte kommit efter fyra veckor kontaktade vi försäljaren igen och fick då veta att det skulle ta sju veckor. Till slut kom de i alla fall, då visade det sig att de få fel profil i framkanten. Men nu orkar vi helt enkelt inte bry oss längre, det får lov att bli bra så här!

Första bänkskivan monteras på plats framför fönstret.

Första bänkskivan monteras på plats framför fönstret.

Vi valde till slut ekskivor och till bänkskivan framför fönstret valde vi även att ha en uppgående kant baktill. När nu skivan väl fanns på plats så kunde vi även montera dit fönsterfodren och helt plötsligt har vi tagit en stort kliv närmare ett färdigt kök! Resten av helgen har ägnats åt att trixa med taklisterna. Man kan säga att vi börjar förstå varför många aldrig blir klara med listningen…

Fönsterfodren på plats.

Fönsterfodren på plats.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s