Ommöblerat i gammköket

Vi har fyra sovrum i vårt hus men i dagsläget använder vi bara två av dem som sovrum eftersom barnen än så länge delar rum. Det tredje rummet använder vi som kontor och det fjärde, det sk gammköket, fungerar som något slags gästrum. I somras när det var som varmast tog vi in så vi hade två järnsängar i rummet så att barnen kunde sova där inne där det var svalare än deras eget rum. Här om helgen fick vi upp ett il och möblerade om här inne och snyggade till lite. Tidigare har rummet känts lite styvmoderligt behandlat men nu vart det genast bättre. Vi har också bestämt oss för att stänga igen det här rummet över vintern och sänka temperaturen där inne. Vi har helt enkelt skapat en ytterligare temperaturzon i huset, såsom experterna rekommenderar. Nu får vi se om det gör nån skillnad i uppvärmning. Inte för att det är så lätt att se på prislappen när man eldar med ved från egen skog…

FullSizeRender

FullSizeRender (3)

FullSizeRender (4)

Järnsängarna och linneskåpet är båda fyndade på samma loppis medan bordet är ett arvegods från fruns familj. Kuddarna är broderade av fruns mormor. Tvättservisen är ännu ett loppisfynd.

Annons

Lämna en kommentar

Under Gamköket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s