Första julen i nya köket

Fruns högsta önskan under hösten har varit att få köket tapetserat innan första advent så för två helger sedan tog vi tag i saken och tapetserade – i alla fall två av väggarna… Den tredje väggen är inte riktigt klar för tapetsering och på den fjärde väggen så täcks hela väggen av köksskåpar så där ska det inte vara någon tapet. Att få upp tapeterna gjorde en enorm skillnad, plötsligt känns köksrenoveringen så mycket närmare målet. Tapetseringen gjorde det också möjligt att sätta upp gardinstänger igen så att julgardinerna fick komma upp ”på riktigt”. Under jullovet kommer vi att satsa på luckor och lådor och efter det kommer det verkligen bara vara små detaljer kvar av renoveringen.

FullSizeRender (1)

Skafferiets gula färg matchar tapeten.

FullSizeRender (8)

Vi har byggt på fodren så att de lyfts fram mer från väggen.

FullSizeRender (10)

Julpyntat i köket.

 

FullSizeRender (12)

En suddig kvällsbild från ett julfint kök.

 

Annons

2 kommentarer

Under Köket

2 svar till “Första julen i nya köket

  1. Eva Fahlgren

    Oj, så fint det blir 🙂 Ser ombonat och trivsamt ut !
    För oss har turen nu kommit till att fundera på hur vi vill renovera köket. Jag tycker det känns svårt, det är så mycket jag vill rymma på en ganska begränsad yta….järnspis, hörnskafferi, tallrikshylla osv osv. Färgsättningen är en annan svår nöt att knäcka.Tror jag behöver processa detta under lååång tid.

  2. Det var samma här. Jag vet inte hur många olika lösningar av köket vi har ritat på, just för att vi ville få in så mycket. Till slut inser man ju att man måste kompromissa om vissa saker men vissa drömmar lever kvar. Jag funderar tex fortfarande på om vi inte ändå kan klämma in en järnspis eller öppen spis i köket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s