Till salu

Under fliken Husets historia har vi berättat om granngården, stamhemman nr 13, där familjen Lindström började sina anor i vår by. Efter att familjen sålde det hemmanet för ca hundra år sedan har det ägts av en rad olika personer och nu är det till salu igen.

Stamhemman nr 13

På 1990-talet renoverades huset varsamt av ett byggnadsvårdsintresserat par vilket innebär att det har en hel del originaldetaljer bevarade. Nu håller vi tummarna för att de nya ägarna ska vara lika intresserade av byggnadsvård och att bevara husets ursprungliga karaktär. Mer om husets historia hittar du här och annonsen hittar du här.

Annons

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s