Skafferi 3

Nu börjar det verkligen ta sig! De senaste dagarna har herrn i huset jobbat hårt med att bygga skafferi efter flera veckors funderande över exakt hur det skulle se ut. Att bestämma storleken på skafferiet var egentligen det svåraste, att hitta den perfekta balansen mellan en invändig yta som är tillräckligt stor och ett utsida som inte blir alltför dominerande i rummet. Vi tvekade också länge mellan huruvida skafferiet skulle vara helt symmetriskt med två lika långa sidor och ett avfasat hörn med dörr, eller om det skulle vara långsmalt istället med dörren på långsidan. Till slut bestämde vi oss för det senare och de invändiga måtten 130x90cm.

Stommen till skafferiet under uppbyggnad.

Stommen till skafferiet under uppbyggnad.

Barnen tyckte att stommen skulle bli en bra lekplats och att vi borde bygga en rutschkana inne i skafferiet men riktigt så blir det nog inte… Till skillnad från resten av köket så kommer skafferiet att ha panel som går ändå upp till taket istället för en bröstning. Insidan av skafferiet funderar vi på att måla gul istället för vit. Köket blir nog lite vitare än vad vi trodde det skulle bli så vi känner oss sugna på nånting som bryter av. Vi får väl se så småningom vad vi bestämmer oss för!

Utsidan av skafferiet kläs med pärlspont.

Utsidan av skafferiet kläs med pärlspont.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s