Planer för gästtoaletten 2

Det bästa med en renoveringsblogg är när man tack vare läsarnas kommentarer, tips och råd kan ta sig ännu ett steg framåt i den segdragna renoveringshistoria som vårt hus är. Så har det varit den här gången. Sedan vi la upp inlägget om våra planer för gästtoaletten nere har vi fått flera kommentarer, både på bloggen och på Facebook, och nu har vi äntligen lyckats bestämma oss för hur den ska bli, tack vare era idéer! Först och främst så har vi bestämt oss för att vi kommer att göra en enkel boasering med speglar, liknande bilden nedan.

Bild från Pinterest

Bild från Pinterest

Ingen pärlspont – det blir så mycket av det i huset ändå så nån måtta får det vara, plus att det skulle göra toaletten mer svårstädad. Tapeten vi till slut har kommit överens om är Gysinges Gästrummet (även kallad Karolina av Duro som också säljer den). Vi har valt den ljusgrå varianten som ser ut så här.

Tapet Gästrummet från Gysinge Byggnadsvårdscentrum

Tapet Gästrummet från Gysinge Byggnadsvårdscentrum

Boaseringen kommer att målas med Ottossons varmgrå linoljefärg, samma färg som vi använder utomhus på fönsterfodren och ungefär samma kulör som boaseringen på bilden ovan är. Steg 1 i renoveringen av toaletten är dock att måla taket vitt och för att kunna göra det måste alla kvistar i taket först shellackas. Tur att rummet knappt är två kvadratmeter stort…

Annons

4 kommentarer

Under WC

4 svar till “Planer för gästtoaletten 2

  1. Eva Fahlgren

    Kommer att bli kalasbra!!

  2. stellashus

    Kommer att bli jättefint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s