Varför är det så svårt att bestämma sig?

Under sommaren har vi som vi tidigare berättat satt in pardörren i hallen nere och även bytt ut balkongdörren i hallen uppe till ett treluftsfönster. Detta innebär att det börjar bli dags för hallens båda plan att renoveras. Vilket vidare innebär att vi måste bestämma oss för vad vi ska ha för färg på pärlsponten nere och vilken tapet vi ska ha uppe. För så långt har vi ändå kommit som till att besluta oss för att vi inte vill ha pärlspont i både hallen uppe och nere. Men sen då?

Den ursprungliga tanken var att pärlsponten i hallen nere skulle få samma beige kulör som i kapprummet. Till det skulle det då i så fall bli nån slags tapet på oblekt botten eller åt det beige hållet.

12227715_10153797620628413_6818180352798697486_n

Kulören i kapprummet.

0002537_lim-handtryck-tapet-stenhamra-kvistrod_300

Tapet från Lim och handtryck

Men sen fick vi för oss att vi kanske skulle måla pärlsponten lindblomsgrön istället. Till det tycker frun att en grön tapet skulle passa bäst men herrn är inte riktigt säker på att han håller med.

0d53f1da4d639a7a4c982b353b4d1035

Lindblomsgrön pärlspont, bild från Pinterest

1098

Tapet från Lim och handtryck

Bara för att krångla till det ändå mer så har vi nu börjat prata om varmgrå pärlspont också. Och till det kanske en tapet som drar mot gråblått.

13534193_1571772879785637_1788652073_n

Varmgrå pärlspont, bild från Instagram

94588

Tapet från Gysinge

Men hur ska man då nånsin kunna välja vilket man vill ha? Så mycket lättare det är när man direkt vet vilken ton man vill att ett visst rum ska gå i…

Annons

4 kommentarer

Under Hallen, Hallen uppe, Trappan

4 svar till “Varför är det så svårt att bestämma sig?

 1. Eva

  Sista alternativet är lika som vi har i hallen. Vi är mycket nöjda 😃

  • Vad kul! Jag tror egentligen att vi kommer att bli nöjda vad vi än väljer men vägen dit är ju som bekant rätt snårig. 🙂

   • Eva

    Har ni kommit framåt i beslutsprocessen? Efter att ha sett Ernst i sommar funderar jag för fullt på vårt kök! Har länge varit inne på grått men lutar nu åt grönt istället, kanske med pärlspontsboasering. Vi får se vad det blir i slutänden, kärt besvär är det i alla fall. Ha det gott!

  • Vi har faktiskt äntligen bestämt oss nu i helgen och det blir förstås ingen av de varianter som vi tänkte oss tidigare. =) Nu blir det tapet både nere i hallen och uppe, för att hinna göra klart innan rörmokaren kommer och sätter in elementen. Ska både hinna spika panel och måla den x antal varv med linoljefärg så får vi nog vänta tills vintern är slut innan elementen kan sättas in… Så det var helt enkelt ett praktiskt beslut men konstigt nog känner vi oss båda jättenöjda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s