Provisoriskt kök

Nu har utflytten ur köket skett, som planerat, och ett provisoriskt kök inretts i tvättstugan. Vi har tur som har en så stor tvättstuga att vi kan använda den som kök, det underlättar en hel del när man tänker bo kvar i huset under hela renoveringen. Tvättstugan har ju dessutom varit kök en gång i tiden, mellan 1939-1986. Vi håller fortfarande på att städa ur köket och packa ner sådant vi inte rymmer i kartonger men förhoppningsvis ska vi hinna med att börja riva ut den fasta inredningen under påskhelgen.

Provisoriskt kök i tvättstugan.

Provisoriskt kök i tvättstugan.

Dessa två bilder är tagna mot samma hörn, den övre idag 2013, den undre 1951 när rummet var kök. Skåpinredningen på den gamla bilden finns fortfarande kvar i huset men används idag till förvaring i källaren. På bilden syns husets förre ägare, 1 år gammal.

Köket 1951.

Köket 1951.

 

Annons

2 kommentarer

Under Köket, Tvättstugan

2 svar till “Provisoriskt kök

  1. Asta

    Ja -väldigt lyxigt att ha plats till ett extrakök. Vi hade köket i vardagsrummet i ca 6 månader. Diskade på toa. Förre ägaren var ju en riktig gullunge.

    • När mina föräldrar byggde om hade de också köket i vardagsrummet och diskade på toan så det här känns verkligen hur bra som helst. Och inte är det mindre än vissa av de lägenhetskök man haft genom åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s