Boa

Det må vara så att renoveringen av köket går framåt ganska sakteliga, men det betyder inte att det inte händer annat här på gården. En sak som vi tagit itu med på senaste tiden är boa. Det är en timmerbod i två våningar som står på vår gård strax norr om bostadshuset. Så här såg det ut kring boa på 1940-talet.

Boa och den gamla sommarlagården.

Boa och den gamla sommarlagården.

Riktigt så öppet och fint är det inte idag. Idag ser det ut så här. Tyvärr finns inte heller den gamla sommarlagården på bilden ovan kvar.

Boa idag.

Boa idag.

Vi bestämde oss för att ta bort några av de träd som växer alldeles inpå byggnaden. Jättestor skillnad kanske det inte blev men förhoppningsvis ska timmerstommen må bättre nu. Tyvärr är det så att jorden har krupit ganska högt upp på den långsida som syns på fotot så nu är två stockvarv under jord. Dessa skulle behöva bytas ut, huset lyftas och jorden grävas bort. Men det får tyvärr lov att bli ett senare projekt.

Boa efter att ett par träd fällts.

Boa efter att ett par träd fällts.

Annons

Lämna en kommentar

Under Boa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s