Varde färg!

I helgen har det varit underbart varmt och soligt väder och då har vi passat på att måla fodren till de ”nya” fönstren innan det blir för sent på året. Det syns inte så bra på bilden, där ser fodren nästan vita ut, men de är alltså målade med Ottossons varmgrå linoljefärg (NCS 2502-Y). Det blir otroligt bra, den grå färgen lyfte fram det röda på ett helt annat sätt än vitt. Nu längtar vi bara tills vi får måla om hela huset men det dröjer ett tag till. Troligtvis så kommer vi att satsa på att byta klart fönstren på gaveln nästa år så kanske vi kan måla om den i alla fall.

Nymålade varmgrå foder.

Nymålade varmgrå foder.

Annons

Lämna en kommentar

Under Fönster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s