Uppdatering från köksbygget

För er som undrar hur det går för oss i köket så är nu sex av sju skåpstommar färdiga – endast fläktskåpet återstår. Detaljerna börjar framträda en efter en, såsom hyllplan med profilhyvlad framkant, bakstycken i pärlspont, överskåp ändå upp till tak osv. De senaste månaderna har vi delat upp arbetet så att herrn bygger medan frun målar. På så vis kan vi turas om och den som inte arbetar har då hand om barnen. Egentligen vill vi arbeta tillsammans men det är inte praktiskt möjligt alltid, inte när man har småbarn i alla fall. Nu när det inte är så mycket kvar att bygga återstår det mest målning, och eftersom vi beslutat oss för att måla både utsida och insida av skåpen så blir det en hel del målning…

Detaljbild av två överskåp under pågående målning.

Detaljbild av två överskåp under pågående målning.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s