Fläktskåp

I helgen har det sannerligen jobbats i det Lindströmska hushållet och nu sitter äntligen alla skåpsstommar på plats i köket. Det sista som fattades var fläktskåpet och nu ska vi bara kakla innan vi flyttar tillbaka spisen och verkligen flyttar in i köket igen på riktigt.

P1030993 - Kopia

Fläktskåpet blev något av en kompromiss mellan herrn och frun. Frun ville gärna ha kokböcker här medan herrn ville ha kryddor – nu blir det båda delarna. Längst upp är det en hylla med fullt djup där vi rymmer kokböcker, därunder blir det en kryddhylla i tre plan. Bakom den döljs fläktröret. Fläkten kommer från Franke och går att skjuta in i skåpet och dölja i princip helt. Det som fattas på skåpet är en täckskiva nedtill så att man inte ser fläkten samt en skåpdörr för hyllorna.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s