Fläktskåp

I helgen har det sannerligen jobbats i det Lindströmska hushållet och nu sitter äntligen alla skåpsstommar på plats i köket. Det sista som fattades var fläktskåpet och nu ska vi bara kakla innan vi flyttar tillbaka spisen och verkligen flyttar in i köket igen på riktigt.

P1030993 - Kopia

Fläktskåpet blev något av en kompromiss mellan herrn och frun. Frun ville gärna ha kokböcker här medan herrn ville ha kryddor – nu blir det båda delarna. Längst upp är det en hylla med fullt djup där vi rymmer kokböcker, därunder blir det en kryddhylla i tre plan. Bakom den döljs fläktröret. Fläkten kommer från Franke och går att skjuta in i skåpet och dölja i princip helt. Det som fattas på skåpet är en täckskiva nedtill så att man inte ser fläkten samt en skåpdörr för hyllorna.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s