Rockad

Igår kväll blev det plötsligt en möbelrockad här hemma. Efter att ha tagit upp den nya dörröppningen mellan kök och hall kände vi att högskåpet vi köpte i somras inte riktigt hörde hemma där. Ett högt skåp gjorde att köket upplevdes trångare. Så vi bestämde oss för att byta plats på högskåpet och en köpmandisk som vi har så att det istället blev ett lägre skåp. Och det blev mycket bättre.

Högskåpet i köket.

Högskåpet i köket.

Tanken är att det så småningom ska komma upp ett par öppna hyllor ovanför disken. Och kanske blir det några andra små ändringar av den också. Disken är byggd av fruns morfar och var ursprungligen syrabetsad men vi målade om den vit när vi flyttade in i huset samt bytte ut träknopparna mot beslag. Och ser ni något annat nytt på bilden nedan? Vi har äntligen fått upp lampan över köksbordet! Så skönt med lite ljus…

Högskåpet bytt mot köpmandisken.

Högskåpet bytt mot köpmandisken.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s