Så blev det

Igår tog vi upp det nya dörrhålet mot hallen från köket. Vi beslutade oss för något slags mellanting – det tycks vara det vanliga fallet med oss… Så hålet hamnade inte riktigt mitt på väggen utan kanske 2dm förskjutet.

Köksväggen mot hallen efter att det nya dörrhålet tagits upp.

Köksväggen mot hallen efter att det nya dörrhålet tagits upp.

Nu ska det gamla valvet byggas igen så att vi kan hänga upp hatthyllan igen på andra sidan väggen. För att få en ungefärlig känsla av hur det blir med en vägg här så har vi hängt upp ett påslakan. På bilden har vi även ritat upp hur mycket av fönstret i hallen man kommer att se genom dörröppningen. Och för att förtydliga så kommer alltså den ytterdörr som syns på bilderna att sättas igen så småningom för att ersättas av en pardörr mitt på huset.

Det blivande fönstrets placering.

Det blivande fönstrets placering.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Kapprummet, Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s