Gardiner i köket

Efter att ha varit utan gardiner i köket i arton månader blev frun i huset helt enkelt leds och bestämde sig för att i alla fall hänga upp kappor provisoriskt. Så nu hänger de där på tråd och spik, inte världens snyggaste upphängning men det gjorde frun på bättre humör i alla fall. Innan uppsättning torkades fönstren rena från flugskit, vi har verkligen haft hur mycket flugor som helst denna sommar! Av någon anledning tycks de trivas extra bra i de djupa fönsternischerna som blev i köket när vi bytte fönster där. Är det någon annan som upplever att det är så, att flugor särskilt gillar djupa fönster? Eller är det bara en ren slump att det är där de har hållit till mest hos oss?

En något mörk bild av kökets provisoriska gardinsupphängning.

En något mörk bild av kökets provisoriska gardinsupphängning.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s