Golvad

Som nämnt i ett tidigare inlägg så tänker vi byta golv i köket, från plastmatta till ett furugolv. Helst av allt skulle vi vilja ha ett kilsågat narat golv här, för att ge en fingervisning om hur gammal husets bottenvåning faktiskt är. Vår första tanke var att köpa ett nytillverkat golv men nu börjar vi av flera anledningar fundera på om vi inte skulle lägga in ett gammalt golv istället. För det första måste ett nytt golv torka under en längre tid innan det kan spikas fast, för det andra måste det läggas in vid rätt årstid och för det tredje så tar det ju en oerhört lång tid innan ett nytt trägolv får samma utseende som ett gammalt. Så just nu letar vi med ljus och lykta efter ett gammalt golv som passar till vårt kök, 25 kvadratmeter behöver vi och plank som är 5 meter långa. Så om det är någon där ute som råkar ha ett sådant golv liggandes, hör av er!

Gammalt narat golv upptaget för omläggning. Foto: http://www.hallahus.se

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s