Ödets ironi?

I senaste inlägget berättade vi ju om tapeterna som vi äntligen beställt till köket. Sedan vi gjorde beställningen har vi inte tänkt så mycket på det men så i slutet av månaden började vi fundera på varför vi inte hört något från Tapetorama. Sen dök tanken upp, fick vi nånsin ett bekräftelsemail på beställningen? En snabb koll på mailen visade att, nej, det hade vi inte fått. Så vi tog kontakt med Tapetorama och det visade sig att vår beställning har aldrig gått i väg. Vi hade nog så bråttom att vi missade att klicka på någon knapp för att göra den sista bekräftelsen av beställningen. Är det inte typiskt? Vi som var så nöjda med att ha hunnit beställa medan det var rea och allt.  Frun i huset som är något lagd åt det fatalistiska hållet tror att detta betyder att det inte var meningen att vi skulle ha den tapeter. Så nu har vi bestämt att vi väntar med att beställa nya tapeter tills Gysinges nya tapetkollektion kommit om två veckor.

Tapet från Gysinges nya tapetkollektion.

Tapet från Gysinges nya tapetkollektion.

Hittills har dessa två bilder publicerats från nya kollektionen. Det är ju svårt att se på dessa lågupplösta bilder hur mönstret på denna tapet riktigt ser ut men vi tycker det verkar lovande. Finns det i en beige färgställning kanske det är något för oss? Det blir till att ha tålamod, vänta och se.  Kollektionen ska enligt uppgift innehålla fyra mönster i ett antal olika färgställningar. Vi väntar med spänning på att få se den!

Ny tapet från Gysinge Byggnadsvårdscentrum.

Ny tapet från Gysinge Byggnadsvårdscentrum.

Annons

2 kommentarer

Under Köket

2 svar till “Ödets ironi?

  1. mia

    Hejhej. Min första gång här hos dig. Jättespännande att kika runt och se hur ni har gjort med det fina huset.
    /mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s