Fönsteruppdatering

Kopia av P1000901

Ett av de nyrenoverade köksfönstren.

Det börjar nu äntligen närma sig för de tre köksfönstren att komma på plats. Bågarna är nu renoverade och vi har satt tillbaka dem i karmarna. Karmarna är ännu inte renoverade, vi ville vara säkra på att bågarna fortfarande passar innan vi börjar måla karmarna också eftersom allting tidigare bara varit betsat och inte målat med flera lager färg som nu. Men så här långt har allt gått väl med passformen åtminstone. Efter att ha satt tillbaka bågarna i karmarna börjar vi också luta åt att sätta in fönstren på plats och renovera karmarna där för det känns som att de skulle vara mer lätthanterliga i väggen. Vi kan ha fel men då är vi i alla fall den erfarenheten rikare sedan…

Annons

Lämna en kommentar

Under Fönster, Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s