Skafferiets insida

Nu när semestern är över går det lite långsammare igen i köket men dock framåt. Vi fokuserar just nu helt på skafferiets insida och att få klart hyllorna där. Det har blivit ganska mycket velande fram och tillbaka över hur vi skulle göra hyllorna exakt, hur många hyllplan det skulle bli, vilka höjder de skulle sitta på, hur djupa de skulle vara och framförallt, hur de skulle fästas. Ursprungligen tänkte vi ha hyllor på konsoler av trä men efter många om och men så blev det till slut lister istället. Själva hyllplanen har vi tillverkat av ett gammalt locktak som legat nere på vår loge sen slutet av 80-talet. Det har tidigare suttit i ett av rummen på övervåningen men togs ner vid senaste renoveringen. Det var i sådant skick att det inte skulle gå sätta upp igen som ett tak, så istället för att bara låta det ligga och skräpa bestämde vi oss för att återanvända det i skafferiet.

Hyllorna äntligen på plats i skafferiet!

Hyllorna äntligen på plats i skafferiet!

Hyllor av ett gammalt locktak.

Hyllor av ett gammalt locktak.

Hyllremsor börjar tom komma upp.

Hyllremsor börjar tom komma upp.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s