Listat och klart

Det har funnits lite tid över till bloggande på sista tiden och ganska lite tid till renoveringen också. Vår dotter har börjat skolan och börjat åka skolbuss, vilket har varit en stor händelse för hela familjen, vi har också varit bortresta till Barcelona en vecka, och så har det varit mycket på bådas arbeten. Men nu ska vi försöka ta tag i det igen! Den lilla tid vi har ägnat åt köket har gått åt till skafferiet som nu är listat och klart. Golvlisten var inget större problem men när det kom till taklisten så var det ett rent aber. Till sist fick vi lov att kalla in svärfar som hjälp. Men nu är det klart i alla fall och endast målning fattas. Nästa steg blir att ta tag i dörröppningarna.

Golvlist från Arnemarks såg, Piteå.

Golvlist från Arnemarks såg, Piteå.

Taklist från Byggmax.

Taklist från Byggmax.

Annons

Lämna en kommentar

Under Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s